Хиляди българи излязоха на улицата

Хиляди българи излязоха на улицата
Националният протест е озаглавен "Да запалим монополите". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Хиляди българи излязоха на национален протест в Деня на националния ни празник, за да се обявят срещу монополите, предаде "Дарик".

Националният протест е озаглавен "Да запалим монополите" и изкара на улицата протестиращи от цяла България за поредна неделя.

Хора от цялата страна отново се събраха в София на национален протест. Протестиращите тръгнаха в два лъча. В 11.00 часа около 200 души потеглиха от Орлов мост по бул. „Цар Освободил", в посока Народното събрание. В същия час потегли и втори лъч от Министерството на икономиката. Двата лъча се сляха на бул. "Цар Освободител" и продължиха заедно към парламента.

В 11.00 ч. от храм „Света Неделя" тръгна и националистическият лъч от шествието на ВМРО. В знак на протест срещу властта и монополите от ВМРО излязоха с обърнати на обратно български знамена.

От НДК в 14,30 ч симпатизантите на "Атака" също ще преминат по улиците на София по повод Трети март и ще се спрат пред катедралата "Св. Александър Невски" в 15 ч.

Очаква се всички протестни шествия да се обединят, като крайна точка от маршрута е сградата на парламента, където е планирано провеждането на митинг, който трябва да приключи най-късно до 17 часа.

#монополи #България #ВМРО #"Атака" #протест #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници