Нови тестове показват процесор Exynos 5 Octa в Samsung Galaxy S IV

Нови тестове показват процесор Exynos 5 Octa в Samsung Galaxy S IV
A A+ A++ A

Qualcomm Snapdragon 600 или Exynos 5 Octa? Това е въпросът, който занимава очакващите с нетърпение следващия топмодел на Samsung от серията Galaxy S, който повече от вероятно ще бъде представен на 14 март в Ню Йорк. Вече се заговори, че устройството ще се появи в два варианта - с четириядрен чип от Qualcomm за Щатите и с осемядрен процесор Samsung за останалата част от света. Нови тестове, които се появиха в приложението AnTuTu, потвърждават наличието на втората версия.

Става дума за устройството с номер SCH-I959, което работи с процесор с честота 1.8GHz и залага на Android 4.2.1 и дисплей с резолюция 1920 х 1080 пиксела. Полученият резултат от тестовете е 26 250, което е доста високо и предполага използването именно на Exynos 5 Octa. Въпросното устройство поддържа CDMA2000/GSM мрежи и вероятно е предназначено за мрежата на китайския оператор China Telecom.

В AnTuTu вече може да се открие и профил на смартфона, но не е ясно дали той е базиран на реалните му технически характеристики или просто събира известната до момента информация. В него се посочва всичко, което вече знаем за смартфона - 4.99" Full HD дисплей, Android 4.2, 2GB RAM, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 13МР камера, NFC и процесор Exynos 5 Octa с графичен ускорител PowerVR SGX 544MP.

http://ameblo.jp/povtc/entry-11481817393.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници