Протестиращи от 35 града се събират в Габрово

Протестиращи от 35 града се събират в Габрово
На срещата ще се обсъждат следващите действия на протестиращите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Представители на протестиращите от 35 града се събират в Габрово, съобщи Красимир Ташев от Гражданското сдружение "Да събудим Габрово", по чиято инициатива се организират митингите в града.

Около 100 души, участвали в срещата в Сливен, се очаква да се включат в обсъждането на следващите стъпки на протестиращите срещу бедността, монополите и политическата система, съобщи „Дарик".

Срещата ще е закрита за медиите. Домакините обявиха, че се дистанцират от политическите партии и за да избегнат провокации, в залата ще допускат само представители на протестиращите.

На срещата ще се обсъждат следващите действия на протестиращите.

Гражданите от групата "Шумен за децата ни", които организират протестите в града през неделните дни, представиха своите искания пред представители на политическите партии, на местната и на държавната власт на публична среща, съобщи Би Ти Ви.

Основните искания са увеличаване на работните места и създаване на добри условия за развитието на малък и среден бизнес, разрешаване на проблемите с местните електроразпределителни дружества и "ВиК", съобразяване на публичните и комуналните плащания с доходите на хората.

#Габрово #Сливен #Шумен #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници