Появиха се снимки на Samsung GT-I9502. Това ли е Galaxy S IV?

Появиха се снимки на Samsung GT-I9502. Това ли е Galaxy S IV?
A A+ A++ A

В китайски форум се появиха снимки на неизвестен телефон на Samsung с номер GT-I9502, които разкриват напълно дизайна на устройството, като ни показват ясно неговата предна и задна част. По-интересно е, че според публикувалия ги става дума за версия с 2SIM карти на Galaxy S IV за оператора China Unicom. Не е изключено обаче това да е просто един от различните прототипи, които компанията е направила, за да скрие действителния външен вид на новия смартфон, който очакваме да бъде представен на 14 март.

Нещо подобно се случи и с Galaxy S III, чийто финален външен вид не беше известен до самата премиера на устройството. Освен това и формата се различава от тази на калъфите за телефона, които видяхме наскоро и които, предполагаме, са създадени въз основа на реалните размери и форма на смартфона.

Въпреки неубедителния външен вид хардуерът на устройството определено съответства на очакваното от Galaxy S IV. Според Antutu устройството работи с Android 4.2.1 и има дисплей с 1080р резолюция, наред с процесор с честота 1,8GHz, 2GB RAM и 13MP камера.

http://bbs.52samsung.com/thread-695291-1-1.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници