Снимка и детайли за Motorola X Phone

Снимка и детайли за Motorola X Phone
A A+ A++ A

Днес вече видяхме снимки, за които се предполага, че показват Samsung Galaxy S IV или поне един от неговите варианти, но с това интересните новини за нови устройства не свършват. Сега наред е и Motorola X Phone, за който се говори от известно време и се очаква да е първото устройство на компанията, което ще е създадено под ръководството на Google. Снимката не разкрива кой знае колко за дизайна на устройството и ако е действителна, то устройството ще е с по-ъгловат външен вид.

Данните за техническите характеристики подсказват за употреба на чипсет NVIDIA Tegra 4i, който беше представен миналия месец. Това е първата разработка на компанията, която разполага с интегриран LTE модем, макар че по отношение на изчислителна и графична мощ е по-скромна в сравнение с Tegra 4, който разчита на ядра Cortex-A15. Tegra 4i ползва Cortex-A9 ядра, но с подобрен дизайн, който компанията е споделила с ARМ и той ще стане стандартна част от бъдещите чипове с тази архитектура.

Разбира се, това, че Tegra 4i няма да има същата производителност като Tegra 4 няма да е проблем за устройството, което най-вероятно ще бъде достатъчно бързо. Очаква се да разполага с 4,7" дисплей с full HD резолюция, подобен на този при HTC One, но по-малък от екрана в Galaxy S IV, който вероятно ще е с диагонал 4,99". Споменават се още 16МР основна камера и 5МР предна камера, която ще се ползва за функции като автоматично превъртане на страници и писма - подобна технология очакваме и от Galaxy S IV. Сред характеристиките са посочват размери на корпуса 131,2 х 66,7 х 7,9 мм, които са по-компактни от тези на HTC One. Разбира се, няма гаранции, че всичко това е реална информация.

http://www.androidworld.nl/144060/motorola-x-phone-specificaties-en-foto-opgedoken/?ystfuv

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници