Посланикът на САЩ посети централата на БСП

Посланикът на САЩ посети централата на БСП
Посланикът на САЩ Марси Рийс се срещна със Сергей Станишев минути след края на пресконференцията на лидера на БСП по повод обявяването на служебния кабинет. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Посланикът на САЩ у нас Марси Рийс посети централата на БСП след обявяването на състава на служебното правителство от президента Росен Плевнелиев.

Точно в 17.50 на "Позитано" 20 спря автомобилът на американския посланик у нас Н. Пр. Марси Рийс, която влезе в сградата за среща с лидера на партията Сергей Станишев, съобщи БГНЕС.

Тя дойде в централата на червената партия минути след като приключи извънредният брифинг на лидера БСП Сергей Станишев по повод обявеният служебен кабинет.

„Президентът формира едно правителство, което буди въпроси", коментира Станишев на пресконференцията, цитиран от „Фокус"

„Ще го съдим по делата. Не може да се чака три месеца. Нека да видим дали има воля да се реализира това, което беше заявено", добави Станишев.

Той изказа мнението, че президентът Росен Плевнелиев е трябвало да разпусне Народното събрание незабавно, а не да чака до 15 март.

„Коя поредна глупости или безобразие ще приеме мнозинството в този парламент? На ГЕРБ и на техните купени „независими" народни представители" добави Станишев.

#Марин Райков #Сергей Станишев #Марси Рийс #САЩ #Росен Плевневлиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино