Мартин Димитров: Марин Райков е качествен професионалист

Мартин Димитров: Марин Райков е качествен професионалист
Министърът на финансите Калин Христов е един от най-качествените икономисти в България, смята Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Марин Райков е един качествен професионалист, заяви пред журналисти в парламента съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров след обявяването на служебния кабинет.

„Познавам добре няколко души от състава на служебното правителство – на първо място премиера Марин Райков. Работил съм с министъра на финансите Калин Христов, от когото имам много добри впечатления, той е един от най-качествените икономисти в България", каза още Димитров, цитиран от „Фокус".

„Добри впечатления имам и от Екатерина Захариева, с която многократно сме разговаряли по различни въпроси за налагане на вето. Не познавам останалите, но бих казал, че от икономическата част от екипа оставам с добри впечатления", заяви Мартин Димитров.

„Тези хора имат нужда от спокойствие и много ясна програма, която сами трябва да представят, за да бъдат успешни и решителни в действията си, тъй като обществото очаква резултат, нищо повече, нищо по-малко", заяви Мартин Димитров.

#Калин Христов #Екатерина Захариева #Мартин Димитров #Марин Райков #служебно правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници