Това все пак е Motorla X Phone

Това все пак е Motorla X Phone
A A+ A++ A

Слуховете за устройство с кодовото име Motorla X Phone, което се разработва под ръководството на Google не са от вчера, но досега то убягваше на камерите. Или поне така си мислехме. Оказва се, че преди дни в интернет все пак са се появили първите кадри на смартфона и ние дори ги публикувахме в сайта като показващи неизвестен смартфон на Motorola. Според информация от източници на сайта Android and Me става дума за ранен прототип на устройството, което трябва да се появи на пазара през лятото - вероятно в края на юли.

Междувременно външния вид на смартфона е бил променен леко, но се уточнява, че задния панел ще изглежда по същия начин. Интересно е, че логото на Motorola ще действа като сензорен бутон и дори ще позволява изпълнението на различни команди - не изключено да стартира система за гласови команди или нова технология за интеракция, по каквато се говори, че Motorola работи.

Сайта пише, че стратегията на Google не включва използването на някакви високопроизводителни компоненти в устройствата от серията X Phone, а вместо това се цели към създаването на изключително достъпни смартфони на цена 200 долара или по-малко, които да могат да се свържат с ново портфолио от аксесоари, които компанията възнамерява да пусне по-късно през годината. Сред тях са Google Glass и Google Watch, но очакваме да има и други. Не е изключено премиерата на устройството да бъде по време на конференцията Google I/O в средата на май.

http://androidandme.com/2013/03/smartphones-2/this-is-the-motorla-x-phone-and-its-going-to-level-the-playing-field/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино