Microsoft ще разкрие подробности за Windows Blue през лятото

Microsoft ще разкрие подробности за Windows Blue през лятото
A A+ A++ A

Броени дни след като в интернет се появи първата тестова версия на Windows Blue, Microsoft обяви детайли за събитията, на които обещава да разкрие повече подробности за мащабното софтуерно обновяване на Windows 8, но то ще засегне още от продуктите на Microsoft. Първото е конференцията Build, която ще се проведе между 26 и 28 юни в Сан Франциско. Регистрацията за нея стартира на 2 април, а цената за участие е 1595 долара за първите 500 билета и 2095 след това. Почти по същото време се случва и европейското събитие TechEd Europe, което ще се проведе в Мадрид между 25 и 28 юни.

Според слуховете до момента е много вероятно към средата на юни Windows Blue вече да е готов за предоставяне на предварителна тестова версия на желаещите да го изпробват и не е изключено Microsoft да използва събитията, за да предостави софтуера за изтегляне. Говори се, че обновяването ще премине през две Milestone издания, които ще бъдат последвани от публична тестова версия, а партньорите на компанията би трябвало да получат завършеното издание през август.

Кодовото име Blue вече беше потвърдено официално и от Франк Шоу, вицепрезидент на корпоративната комуникация в компанията, който споделя, че така се нарича планът, обединяващ новите разработки в различните отдели за устройства и услуги на Microsoft. Той заявява и че новата скорост, с която работи компанията по осигуряването на нови продукти и ъпдейти, вече става нормална за нея и се работи усилено по свързването на различните й предложения в едно цяло, което да може да се ползва лесно от потребителите през различни устройства.

http://blogs.technet.com/b/microsoft_blog/archive/2013/03/26/announcing-build-2013.aspx
http://blogs.technet.com/b/microsoft_blog/archive/2013/03/26/looking-back-and-springing-ahead.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"