Microsoft актуализира основни приложения в Windows 8

Microsoft актуализира основни приложения в Windows 8
A A+ A++ A

Microsoft пуснa за изтегляне сериозен ъпдейт на основните комуникационни приложения на Windows 8 и Windows RT, които бяха остро критикувани в последните месеци. Най-сериозни са промените в Mail. Потребителите вече ще могат да създават папки в своите акаунти директно от приложението и да филтрират непрочетените писма. Добавена е възможност и за търсене в писма, които се съхраняват само на пощенския сървър. След ъпдейта ще могат да се ползват и адресните книги от Exchange.

Промените в Calendar също засягат поддръжката на Exchange, като освен това е подобрена визуализацията. Има и опция за приемане и изпращане на покани за среща и изпращане на групово писмо до участниците в дадена среща. Приложението People пък предлага подобрена интеграция със социалните мрежи, както и подобрена интеграция с адресните книги на потребителя.

Важно е да се знае, че тези актуализации няма да бъдат инсталирани автоматично през Windows Update. Вместо това потребителите ще трябва да обновят приложенията ръчно през Windows Store. Имайте предвид, че обновяването деактивира синхронизацията с календара и контактите на Google, ако ползвате акаунт през Mail. Засега Gmail може да се ползва през IMAP.

http://blogs.windows.com/windows/b/windowsexperience/archive/2013/03/25/the-mail-calendar-and-people-apps-are-getting-better.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници