Платини: Свалям шапка на националния отбор

Платини: Свалям шапка на националния отбор
Мишел Платини похвали националния отбор на България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Президентът на УЕФА Мишел Платини се изказа доста ласкаво за българския национален отбор, както и за президента на БФС Борислав Михайлов, пише „Гонг“.

„Свалям шапка на националния ви отбор. Намирате се в много трудна група. Искам да ви поздравя за това, което прави тимът ви. Борите се за второто място с Чехия и Дания и в момента имате предимство“, заяви Платини на пресконференцията след заседанието на УЕФА в София.

„Искам да кажа на Боби Михайлов, че работи много добре. БФС работи много добре. Не сме много популярни за това, което правим във футбола, и за строгите мерки, които вземаме. Аз не казвам това, защото ми е приятел, а защото работи много добре наистина.“

„Когато има доказателство за корупция в мачовете, имаме нулева толерантност и ние разчитаме на футболната общественост, за да изкореним този проблем. Не си заслужава да отидеш на мача, ако знаеш резултата предварително. Ние сме против това и всички трябва да имаме нулева толерантност. Трябва да защитим футбола. Ние имаме нулева толерантност и няма да я отслабим“, допълни Платини.

#Мишел Платини #Борислав Михайлов #УЕФА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници