Още подробности за телефона на Facebook

Още подробности за телефона на Facebook
A A+ A++ A

Facebook ни поканиха официално, а New York Tiimes ни разказаха неофициално подробности за събитието на социалната мрежа на 4 април. Това обаче явно не е всичко, преди да се състои самото събитие. Междувременно в интернет успя да се появи и основното приложение на Facebook от новия телефон, който се подвизава под кодовото име HTC Myst.

По всяка вероятност той ще бъде представен като Facebook Phone by HTC или нещо много подобно. Потвърждават се предишните слухове, че HTC Myst ще има 4,3" дисплей с резолюция 720р и ще включва 1GB RAM и двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4. Камерата на телефона ще бъде 5МР, плюс допълнителна за видеоразговори на предния панел. Платформата ще е Android 4.1.2 с интерфейса Sense 4.5, но с допълнителните модификации на приложението Facebook Home.

То замества началния екран на Android, а от изтеклия пакет става ясно също, че софтуерът е подготвен за работа и с интерфейса TouchWiz на Samsung и стандартната версия на Android, което не изключва възможността да бъде пуснат в Google Play за изтегляне от всички. Иконите на Android са променени, за да паснат повече на стила на Facebook. Няма нужда да споменаваме, че новия начален екран е много по-дълбоко интегриран с различните функции и приложения на Facebook, отколкото който и да е друг смартфон, който сме виждали, включително има и нов начин за работа със списъка с контакти.

http://www.androidpolice.com/2013/04/01/apk-teardown-exclusive-the-htc-myst-facebook-phone-the-facebook-app-is-now-a-launcher-looks-like-theyre-planning-a-play-store-release-too/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници