Календарът на Outlook.com вече с нов дизайн

Календарът на Outlook.com вече с нов дизайн
A A+ A++ A

Microsoft продължава с развитието на Outlook.com и този път набляга на календара в услугата. Компанията вече е готова с нов дизайн, който да съответства по стил на останалите части от Outlook.com, и през следващите дни ще бъде пуснат поетапно за всички потребители на портала. Новият дизайн включва методи за оптимизация, които правят работата с календара много бърза и набляга на удобството на работа при добавянето на събития и срещи.

Заедно с това от компанията са се постарали да опростят значително добавянето на нови записи и всъщност в момента редакцията става само с един клик на мишката. Календарът също така има възможност да добави автоматично събития от Facebook и Linkedin, като рождени дни например, а потребителите ще имат и възможност да се абонират и за публично достъпни календари. Както може да се предполага, поддържа се работа с мобилни устройства - Outlook.com използва Exchange ActiveSync за синхронизация на поща, календар и телефонен указател с компютри, таблети или смартфони.

http://blogs.office.com/b/microsoft-outlook/archive/2013/04/02/take-control-of-your-schedule-with-a-modern-calendar-experience-for-outlook-com.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници