SkyDrive за iOS най-накрая получи ъпдейт

SkyDrive за iOS най-накрая получи ъпдейт
A A+ A++ A

В края на миналата година SkyDrive приложението за iOS се превърна в неочаквана ябълка на раздора между Microsoft и Apple, което пък доведе до временно замразяване на работата по него. Причината бе, че Apple таксуваха ъпгрейдите на SkyDrive акаунти, които са направени през приложението като покупки, извършени през AppStore, и съответно искаха от Microsoft дължимата в такъв случай 30% комисиона. Хората на Стив Балмър естествено не бяха съгласни с такава трактовка на нещата, защото ъпгрейдите на SkyDrive не са свързани с конкретната платформа на Apple и просто замразиха приложението.

Очевидно междувременно двете компании са постигнали някакъв консенсус около комисионите, но той не е довел до активиране на функцията за закупуване на допълнително дисково пространство във версия 3.0 на SkyDrive за iOS. Все пак желаещите да направят това потребители могат да използват браузъра Safari и да посетят сайта на SkyDrive.

http://blogs.windows.com/skydrive/b/skydrive/archive/2013/04/03/update-to-skydrive-app-for-ios.aspx
http://thenextweb.com/microsoft/2013/04/03/skydrive-3-0-microsoft-gave-up-fighting-apples-30-cut-and-removed-option-to-buy-additional-storage/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници