Емил Кабаиванов: Без СДС няма да има истинско дясно управлениe

Емил Кабаиванов: Без СДС няма да има истинско дясно управлениe
На първо място трябва да се задвижи икономиката, смята лидерът на СДС. Снимка: sds.bg
A A+ A++ A

“Ние започваме на чисто. Нашите водачи в целите листи за народни представители не са участвали в приватизационни, корупционни сделки и в провалени управления.” Това заяви лидерът на СДС д-р Емил Кабаиванов в интервю пред радио “Фокус”. Той даде пример с водача на листата в град Пловдив – д-р Георги Кръстев, водача на листата във Варна, който е известен юрист и изразител на градската квота в сините листи.

България се нуждае от успешна модернизация във всички сфери, това е безспорно, подчерта д-р Кабаиванов. На първо място, според него, трябва да се задвижи икономиката.

«Държавата и общините трябва да се разплатят с българския бизнес, за да могат да стигнат тези пари до българските работници и те да си получават заплатите, тези, които работят във фирмите. На второ място – драстично да бъдат орязани всички лицензионни разрешителни режими, които пречат сега на бизнеса», подчерта лидерът на СДС.

«Не само господин Соколов, но чух и от двама далечни в миналото седесари, да казват – виждате ли, ние сме седесари против Костов, ама, дали сега СДС ще влезе? Това е една пораженска позиция. Който иска да помогне на СДС, да работи и да гласува за СДС. Защото без СДС няма да може да се гарантира истинско дясно управление, което да бъде в интерес на гражданите на България. Избирателите трябва да знаят, че тези, които ще ни подкрепят, ще имат свой представител, десен, истински в лицето на СДС в следващия парламент. И ние ще бъдем двигател на тези промени, които ще трябва да се случат в България», завърши Емил Кабаиванов.

#Парламент #политика #управление #дясно #СДС #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници