Слух: Samsung ще обърне повече внимание на дизайн и изработка в Galaxy Note III

Слух: Samsung ще обърне повече внимание на дизайн и изработка в Galaxy Note III
A A+ A++ A

През уикенда се появи нов слух за бъдещите планове на Samsung, който вероятно много от феновете на компанията ще искат да се окаже истина. Според източник на сайта SamMobile, който се надяваме да е достоверен, Galaxy Note III може да бъде с друг дизайн и изработка в сравнение с предшествениците си. Според информацията Samsung е отчела успеха на алуминиевия HTC One и се е замислила за дизайна и изработката на собствените си устройства. С представянето на Galaxy S 4 мнозина останаха разочаровани от отново използваната пластмаса като основен материал за изработка на корпуса.

Изглежда компанията се кани да промени изработката на следващия си флагмански смартфон и той няма да следва дизайнерската линия на Galaxy S 4. Засега не е ясно от какви материали ще бъде изработен, но слуховете досега подсказват, че ще има 6" fullHD AMOLED дисплей, процесор Exynos 5 Octa, 13МР камера и вероятно Android 5.0. Още нещо интересно - според сайта Galaxy S 4 е съществувал и във вариант с метален корпус, който е бил популярен в компанията, но впоследствие е било взето решение за използване на пластмаса, за да се улесни масовото производство.

http://www.sammobile.com/2013/04/13/weekend-special-samsung-worried-about-their-build-quality-galaxy-note-iii-to-have-a-new-design/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници