Цветанов: Положихме основата за перспектива в земеделието

Цветанов: Положихме основата за перспектива в земеделието
По думите на Цветанов през следващия програмен период на Европейския съюз България ще получи над 2 млрд. лева повече за земеделие. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Положихме основата, която очертава по-добра перспектива за земеделието. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на среща с граждани на Берковица, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ, цитирани от „Стандарт“.

По думите на Цветанов през следващия програмен период на Европейския съюз България ще получи над 2 млрд. лева повече за земеделие. „От миналата година животновъдите получават субсидии и започнаха да развиват отрасъла“, добави зам.-председателят на ПП ГЕРБ.

Според Цветанов хората от Берковица искат повече инвестиции и работни места.

„Посетихме едно предприятие, което е открито през септември 2012 г. Създадени са 150 работни места. Наблизо има друго предприятие, което е било работещо преди 24 години, а след масовата приватизация се е превърнало в развалина. Това, което искаме да направим и което сме направили като основа през последните четири години, е действително да създадем среда за инвестиции, за туризъм и инфраструктура, което ще създаде и нови работни места", категоричен бе Цветан Цветанов.

#избори #Цветан Цветанов #работни места #Берковица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници