Сайт предлага гей ваканция в България за 410 евро по Великден

Сайт предлага гей ваканция в България за 410 евро по Великден
Освен с богата си природа и култура, страната ни е описана и като отворена за „всеки, без значение от раса, години или сексуална ориентация". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Сайт в цветовете на дъгата рекламира България като „неоткрит гей рай". Предложенията за почивка в родината ни са публикувани на gayholidaysinbulgaria.com, съобщи „24 часа".

Оферта за 410 евро по време на Великден предлага посещение на София, Мелнк, Рожен и други селища в страната. Обявата е за 6 дни, включва гид за три нощи в София, който ще развежда гостите по гей баровете.

Страницата е специализирана и е насочена към хората с хомосексуална ориентация главно от Великобритания, Германия и Русия.

На заглавната страница е публикуван приветстващ текст:

„Искаме да ви поканим на една невероятна гей почивка в България! Страната на златните плажове, снежните планини и бурния нощен живот е готова да ви предложи ваканцията на живота ви!

Осигуряваме ви най-новата информация за гей живота в България и най-интересните гей оферти за туризъм.

Опознайте България и нейните неоткрити богатства - насладете се на невероятна ваканция!"

Желаещите да посетят страната с определена цел могат да избират сред възможности като „Културна гей ваканция", „Екстремна гей ваканция" и „Дълъг гей уикенд в София".

На сайта присъства и секция, която дава кратка информация за България. Освен с богата си природа и култура, страната е описана и като отворена за „всеки, без значение от раса, години или сексуална ориентация".

#България #Великобритания #Германия #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници