В. Горанов: ГЕРБ гарантира безлихвени заеми за саниране

В. Горанов: ГЕРБ гарантира безлихвени заеми за саниране
Предвижда се видеонаблюдение в малките населени места, каза на предизборна среща в Драгоман кандидат депутатът от ГЕРБ Владислав Горанов. Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

"Ако ГЕРБ е на власт, с пари от бюджета ще бъдат гарантирани безлихвени заеми за саниране на жилищата или къщи." Това обяви по време на среща с жителите на Драгоман водачът на листата на ПП ГЕРБ за София област Владислав Горанов, пише "Стандарт". Средствата за санирането ще се отпускат от банки под формата на заеми, но лихвите ще се поемат от държавата.

"След ремонтните дейности използването на топлоенергията в жилищата ще намалее с 30-40% и битовите сметки ще станат по-ниски", посочи той. "По този начин ще имаме по хубави сгради и къщи дори и на външен вид, защото най-малкото ще бъдат и измазани."

Хората от Драгоман питаха и за решаването на проблема с битовата престъпност. Владислав Горанов каза, че не може да се увеличи броят на полицаите и да има във всяка махала, защото не е икономически обосновано. Предвижда се обаче въвеждането на видеонаблюдение в малките населени места.

"Следващото правителство ще се състави много трудно. ГЕРБ ще е първа политическа сила, но трябва да има мнозинство, за да направим стабилно правителство", каза Горанов.

"Атака обещава крайности и чудеса. ДПС не се интересува от интересите на хората. Тя стимулира страха на хората и има сигурни 40 депутати. БСП е силно изплашена да управлява при криза. Те са готови да се скрият зад бившия човек на СДС Пламен Орешарски. Водачът на листата на БСП за София област Корнелия Нинова също беше част от СДС. БСП не иска да застане с лице пред хората", обясни Горанов."Ако не успеем да съставим правителство ще се ходи пак на избори. Не искаме да сме на всяка цена във властта", допълни той.

Кметът на Драгоман Андрей Иванов обяви, че по времето на ГЕРБ общината е подписала договори по линия на европейски проекти на стойност 16.2 млн. лв. Той посочи, че най-големия проблем за Драгоман е водоснабдяването и се очаква да бъде решен.

"Бойко Борисов даваше финансиране на всички кметове, независимо от политическата принадлежност", допълни още Андрей Иванов. На предизборната среща в Драгоман бяха още кандидатите за народни представители от ГЕРБ Светлин Танчев, Ирена Коцева, Павел Павлов, Габриела Георгиева, Росица Иванова и Чавдар Русков.

#избори #ГЕРБ #Владислав Горанов #БСП #ДПС #СДС #Пламен Орешарски #Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници