Издирват 30-годишен в Стара Загора за „тежко криминално престъпление“

Издирват 30-годишен в Стара Загора за „тежко криминално престъпление“
Издирваният Стоян Стоянов. Снимка: МВР
A A+ A++ A

ОДМВР - Стара Загора, издирва Стоян Иванов Стоянов, на 30 години, във връзка с извършено тежко криминално престъпление, съобщиха от полицията в града. Мъжът е въоръжен и опасен. Гражданите, които разполагат с информация за издирвания, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото РУ „Полиция“. Анонимността им е гарантирана, пояснява БГНЕС.

По-рано днес стана ясно, че дърводелецът на спортното училище в Стара Загора - 56-годишният Койчо Колев, е загинал при стрелба в двора на училището. По първоначална информация няма пострадали деца. Все още не са ясни причините за тежкия инцидент. Не е ясно и кой е извършителят. Учениците са в шок. Училището „Тодор Каблешков“ се намира в квартал „Кольо Ганчев“.

От МВР потвърдиха, че е имало стрелба в двора на учебното заведение и че там е открит загинал мъж с рана на главата. В момента тече оглед на мястото на престъплението. Районът е отцепен.
Засега е ясно, че стрелбата е станала между 8 и 9 ч., по време на втория учебен час. Тогава в двора отекнали изстрели, след което персоналът и учениците видели окървавеното тяло на загиналия да лежи пред работилницата на училището.

Според изявление пред медиите на директора на учебното заведение Димо Неделчев Колев е бил с окървавена глава и тяло, не е ясно с колко куршума и с какво оръжие е бил убит. Колев е с 25-годишен стаж само в това училище, ползвал се с добра репутация. Семеен, с един голям син.


#Стара Загора #убийство #въоръжен #издирван

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници