Лиляна Павлова уловила бременна скарида, върнала я във водата

Лиляна Павлова уловила бременна скарида, върнала я във водата
Сред една от по-колоритните новини, публикувани на интернет страницата от последните дни, е и тази, разказваща за риболовните умения на Лиляна Павлова и късмета й на „начинаещ“. Снимка: lpavlova.bg
A A+ A++ A

Предизборните новини около бившия регионален министър Лиляна Павлова са ежедневни и многобройни.

Като водач на листите на ГЕРБ в Стара Загора и Варна ексминистърът постоянно обикаля двете области, а ПР-ите на партията отразяват зорко всяка нейна стъпка, съобщи Би Ти Ви.

За „активната предизборна програма“ на Павлова обаче свидетелства и нейният личен блог, на чиято начална страница се чете „Вие ме познавате!“.

Сред една от по-колоритните новини, публикувани на интернет страницата от последните дни, е и тази, разказваща за риболовните умения на Лиляна Павлова и късмета й на „начинаещ“.

От статията става ясно, че заедно с лидера на ГЕРБ – Варна, Иван Портних бившият регионален министър била на лов за скариди. Още с първото хвърляне Павлова уловила „скарида, която по мнението на рибарите беше бременна“.

„След кратък диспут между двамата благородството надделя и те върнаха морския дар обратно в морето. Според рибарите да хванеш бременна скарида, било на късмет“, завършва статията за първия урок по улов на скариди, преподаден на политиците от „малчугана Жорко“ в гр. Бяла.

#Стара Загора #Иван Портних #ГЕРБ #Лиляна Павлова #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници