Ъпдейт за HTC One подобрява работата на камерата

Ъпдейт за HTC One подобрява работата на камерата
A A+ A++ A

HTC One още не се продава официално в България, но когато това се случи, потребителите ще бъдат приятно изненадани от важен софтуерен ъпдейт (с номер 1.29.401.13). Компанията потвърди, че вече разпространява в Европа обновяване за международната версия на телефона, което носи значителни промени в работата на устройството и особено на неговата Ultrapixel камера и свързаните с нея функции.

През идните дни ъпдейтът ще достигне до повечето устройства, а с него идват и подобрения в стабилността и производителността на системата. Те се изразяват в допълнително ускоряване на работата на телефона, който и без това ни впечатли с пъргавината си. Версията на Android продължава да бъде 4.1, но съвсем скоро трябва да се появи и ъпдейтът до 4.2.

Сред другите промени, които трябва да споменем, са подобренията в записа на звук с функцията Zoe, редуциране на шума при запис на видео в забавен каданс, подобрени цветопредаване и динамичен диапазон в определени условия (това трябва да намали преекспонираните снимки) и поправка за показване на коректните стойности на ISO в EXIF данните на снимките при ръчна настройка на ISO. Все добри новини за обичащите да снимат с телефона си, а One определено има какво да им предложи в това отношение.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници