Станишев: Очаквам Цветанов да обвини и Държавния департамент

Станишев: Очаквам Цветанов да обвини и Държавния департамент
Очаквам Цветанов да обвини Държавния департамент, че работи за организираната престъпност, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Очаквам Цветан Цветанов да направи следващата крачка, може и Държавния департамент на САЩ да обвини, че работи за организираната престъпност, след като и те са констатирали основните политически дефекти на управлението на ГЕРБ, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев, цитиран от БГНЕС.

„Цветанов вече обвини прокуратурата в национално предателство за това, че за първи път действа ясно, принципно, иска да изясни истината, без да се прави чадър“, каза още Станишев при представянето на доброволческата акция на Коалиция за България „Заедно с теб“.

По думите му това издава нервност и абсолютна неадекватност в поведението.

„Показателно е, че г-н Борисов, който навсякъде тръби, че има воля, няма волята да освободи своята партия и себе си от този камък, който му е закачен на врата – Цветанов“, каза още Станишев.

„Няма воля и тук възниква въпросът - защо? Дали Цветанов знае твърде много за самия г-н Борисов? Дали той е необходим инструмент за натиск, сплашване, фалшификация и манипулация на изборите? Задайте този въпрос на ГЕРБ“, заяви социалистът.

„Наистина очаквам Цветанов да излезе от политиката така, както той обеща“, заяви кандидат-депутатът на КБ Илияна Йотова.

„След като направи говорители на мафията от Станишев, през прокуратурата до президента Плевнелиев, не знам какво друго може да се очаква от него“, коментира тя.

„Но от два дни си задавам въпроса дали това, че е получил регистрацията си за кандидат-депутат, тоест вече е с имунитет, е основната причина да стои в листите, защото след ГДБОП ще трябва да се потърси вината и в него“, добави социалистката.

#Сергей Станишев #Цветан Цветанов #Илияна Йотова #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници