Таблет или лаптоп? Спечели Asus Eee Pad Transformer в играта ни с "М-Тел"

Таблет или лаптоп? Спечели Asus Eee Pad Transformer в играта ни с "М-Тел"
A A+ A++ A

През изминалата година не липсваха таблети с Android Honeycomb, но устройствата, които се откроиха от останалите, могат да бъдат преброени на пръсти. Точно такъв е таблетът Asus Eee Pad Transformer, който може да се комбинира с допълнителна клавиатура и да започне да функционира като лаптоп. В приставката има и батерия, като по този начин времето за автономна работа се увеличава почти двойно. Точно това е устройството, което трябва да откриете в новото издание на съвместната ни игра с "М-Тел", и ако имате късмет - да го получите в началото на февруари. Единственото усилие, което трябва да направите, за да си осигурите шанс за спечелването на устройството, е да отделите няколко минути, за да откриете скритите в сайта ни части от пъзела и да ги съберете в едно изображение.

Шестте части на пъзела са скрити в различни секции на Mobile Bulgaria ("Новини", "Форум", "GSM борса", "Мобилни телефони", Mobile shop и на промостраницата на играта). След като ги съберете чрез кликване върху тях, автоматично ще бъдете записани за участие в томболата, която ще се състои на 1 февруари.

През ноември "М-Тел" ви изкуши с хибрида между смартфон и таблет Samsung Galaxy Note. Едно от най-интересните мобилни устройства на тази година, той съчетава мобилността на смартфон с предимствата на по-голям екран с висока резолюция, по-характерен за таблет. Джаджата има и удобен стилус за въвеждане на информация, анотации или рисуване, който може да се използва навсякъде в интерфейса. Томболата реши предимствата му да оцени Марио Антонов.
Честито!

Ако искаш да си подариш иновативния Asus Eee Pad Transformer, не пропускай да се включиш в новото издание на играта:
http://www.mobilebulgaria.com/games/puzzle.php


Най-новото предложение в портфолиото с тaблети на "М-Тел" е Asus Eee Pad Transformer, който предлага много интересни възможности и заради тях стана един от най-популярните таблети на 2011 г. На първо място, може да разреши дилемата на потребителите, изправени пред избора таблет или лаптоп. В комплект с устройството се предлага и специална докинг станция, която включва клавиатура, тъчпад, два USB изхода, вграден четец за SD карти, както и комбиниран жак за слушалки, колонки или микрофон. Благодарение на нея не само че таблетът се превръща в лаптоп, но и допълнителната батерия в докинг станцията удължава времето за работа от 9 на 16 часа.

Сред характеристиките присъстват двуядрен процесор NVIDIA Tegra 2, 10.1" IPS дисплей с резолюция 1280 х 800 пиксела и голям ъгъл на видимост, две камери - 5 MP и 1.2 MP, и опция за запис на HD видео. Операционната система на Eee Pad Transformer е Android Honeycomb 3.2, а по-късно ще получи официален ъпдейт и до Android 4.0, което е още един плюс в негова полза. Таблетът тежи 680 грама и разполага с Wi-Fi, Bluetooth, 3G модул и 16 GB вградена памет.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино