ДПС: С откраднат, купен и манипулиран вот власт не се държи

ДПС: С откраднат, купен и манипулиран вот власт не се държи
Ние единствено няма да изпитваме неудобство в нощта след изборите, категоричен е лидерът на ДПС Лютви Местан. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„С откраднат, купен и манипулиран вот власт не се държи", обяви лидерът на ДПС Лютви Местан в пловдивския квартал „Столипиново", съобщи БГНЕС.

"Аз знам, че много по-голямо мъжество и достойнство се иска да се разделиш с властта. На власт можеш да дойдеш и по случайно стечение на обстоятелствата, но силата на един политик се измерва по достойнството да може да излиза от властта", категоричен бе Местан.

"Струва ми се, че напоследък г-н Цветанов все повече си изтървава нервите, защото около него мирише все по-лошо. Разкритията за незаконните подслушвания предполагам, че са го поизвадили от нерви, а когато това стане, си показва истинската същност" коментира лидерът на ДПС.

„Последните прояви на г-н Цветанов показват истинското лице на ГЕРБ, а това е полезно за правилната ориентация на българските избиратели", смята Местан.

„Несъмнено партията на г-н Бойко Борисов върви надолу, убеден съм също, че моделът на еднопартийното управление е вече история, за съжаление, тъжна", коментира той.

"Ние единствено няма да изпитваме неудобство в нощта след изборите", подчерта Местан.

"Докато други партии продължават да се заканват, че единствената форма на управление, в което биха участвали е еднопартийното, ще изпитат известен дискомфорт да обясняват радикалната промяна в позицията си", предрече лидерът на ДПС.

#Лютви Местан #Бойко Борисов #Цветан Цветанов #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници