Първи тестове на Motorola X Phone с Android 5.0?

Първи тестове на Motorola X Phone с Android 5.0?
A A+ A++ A

Говори се, че по-късно през годината Google ще представи нов телефон от Motorola, който засега е известен под името X Phone. Не е изключено той да работи с Android 5.0 - версия, за която вече се заговори, че премиерата й може да бъде забавена с няколко месеца, за да се осигури възможност на производителите да пуснат ъпдейти до Android 4.2.2 за продуктите си. Междувременно онлайн може би се появи едно от първите доказателства за съществуването на такъв телефон.

То идва от популярното приложение за тестове AnTuTu, където се появи запис за устройството с името Google X, което използва Android 5.0.1 (Key Lime Pie). Резултатите не са особено високи, което съвпада с предишната информация, че смартфона ще е по-достъпен и вероятно няма да има кой знае колко мощен хардуер.

Други слухове твърдят, че устройството ще ползва четириядрен процесор Snapdragon 800, но получените точки определено не съответстват на бързия чип. Все пак може да става дума за едно устройство от планирана серия с различни модели. Не бива да забравяме, че подобна информация може да бъде лесно манипулирана, така че не може да приемем резултатите за 100% достоверни.

http://rbmen.blogspot.ro/2013/04/android-50motorola-x.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници