Кандидат за общински съветник се оплака, че кметът на Божурище го е пребил

Кандидат за общински съветник се оплака, че кметът на Божурище го е пребил
Кметът на Божурище Аспарух Аспарухов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият кандидат за общински съветник на община Божурище Юлиян Методиев твърди, че кметът на общината Аспарух Аспарухов го пребил и се наложило да го карат в „Пирогов“.

Методиев каза пред агенция „Фокус“, че на 24 април завел детето си в ОДЗ „Детелина“, а до самата градина има поделение, което е върнато на общината за парк, но все още няма съответните документи.

„Кметът и екологът си позволяват да правят всякакви работи и там да горят боклуци и всичко това отива в градината“, каза Методиев.

Той подал сигнал до полицията, че горят отпадъци до детската градина, а децата са навън и вдишват дима.

Методиев твърди, че кметът на община Божурище и екологът са знаели това, но са продължили да горят отпадъци. На 24 април Методиев срещнал еколога на общината и поискал да прекратят горенето на отпадъци, но екологът му отговорил: като не искаш детето ти да диша пушека, вземи го от детската градина и не го давай. За да реши проблема, Методиев отишъл при кмета.

„Отидох до санитарния възел. Отваряйки вратата, една ръка ме дръпна, при което се обърнах и видях, че е кметът, но за миг. Удари ме с глава в главата, оттам ляв юмрук, десен юмрук, оттам екологът ме ритна в гърдите и изгубих съзнание за момент. Когато се свестих, звъннах на 112“, каза Методиев.

Юлиян Методиев е бил закаран до „Пирогов”, където е бил поставен на системи.

Кметът на община Божурище Аспарух Аспарухов отрече да е нанесъл побой на бившия кандидат за общински съветник Юлиян Методиев.

Аспарухов каза, че това, което се коментира, е абсурдно.

#Божурище

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници