Местан: България има шанс да се превърне в демократична държава

Местан: България има шанс да се превърне в демократична държава
Действията на българската прокуратура показват, че има шанс България да се превърне в демократична правова държава, а това ще отвори вратите и на Шенген, коментира лидерът на ДПС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Действията на българската прокуратура показват, че има шанс България да се превърне в демократична правова държава, а това ще отвори вратите и на Шенген, които бяха затворени от проваленото и престъпно управление на Борисов и Цветанов", обяви лидерът на ДПС Лютви Местан по повод заключението на прокуратурата, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е извършил престъпление по делото за незаконото подслушване.

"Това са съвършено естествени, дори бих казал, задължителни действия на обвинението, при наличието на толкова явни доказателства за извършени престъпления", коментира Местан.

"Аз обаче имам предвид извършените престъпления не само от вицепремиера Цветанов, но и от бившия министър-председател Борисов, които са видни от проведения разговор между него, прокурор Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов", каза Лютви Местан.

#Лютви Местан #Цветан Цветанов #Бойко Борисов #Мирослав Найденов #Николай Кокинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници