Засилени мерки заради трафика преди Великден

Засилени мерки заради трафика преди Великден
Засилени мерки заради трафика преди Великден. Снимка: poligraff.net
A A+ A++ A

„Пътна полиция” предприема засилени мерки заради очаквания трафик преди Великденските празници. Един от проблемите с трафика ще бъде на главен път Е-79. Отсечката около Дунав мост също ще бъде натоварена, съобщи агенция "Фокус".

Очаква се заминаването на много български туристи в посока Гърция за предстоящите почивни дни и затова ще се премахнат част от ограниченията от 60км/ч по главен път Е-79. Увеличен е съставът на служителите по гранично-пропускателните пунктове на българо-гръцката граница, понеже има вероятност трафикът да се усили.

Предвижда се интензивно движение на ГКПП Кулата и на Велики четвъртък. На ГКПП Кулата са започнали да работят четири трасета, като по принцип там работят две.

Очаква се в последния почивен ден от Великденските празници значително да се увеличи потокът от автомобили по трасето и да има затруднения за движението.

По време на празничните дни в София ще се правят „зелени вълни” на светофарите, за да се улесни пътуването на гражданите, които заминават извън София.

#Великден #трафик #Гърция #София #Дунав мост #Кулата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници