Илияна Йотова: Дано празниците изчистят калта от предишните седмици

Илияна Йотова: Дано празниците изчистят калта от предишните седмици
Йотова заяви, че се радва на пробива на БСП, коментирайки последните социологически проучвания на агенция „Медиана”. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Надявам се, че в тези празнични дни, особено утрешния ден до голяма степен ще ни помогне да се изчистим от цялата тази мръсотия и кал, с която се заляхме всички ние в последните няколко седмици, заяви евродепутатът Илияна Йотова в интервю за ТВ7.

"Много ми се иска това да бъде така, защото се чувстваме омерзени, защото се чувстваме унизени и защото действително сме пред смъртоносен избор, но хората ще направят най-разумния избор в тази кампания, тъй като трябва да се стигне докрай”, подчерта тя.

Според нея, трябва да изпием докрай горчивото дъно и да си преживеем собствения национален катарзис след тези четири години.

Йотова заяви, че се радва на пробива на БСП, коментирайки последните социологически проучвания на агенция „Медиана”.

„За първи път има такъв пробив. След много години хората, които не отговарят конкретно на въпроса „За кого ще гласувате – за ГЕРБ или за БСП”, предпочитат Коалиция за България. Аз много се надявам, че тази тенденция и до изборния ден ще бъде запазена и не само запазена, а и увеличена, защото тази кампания показа, че ГЕРБ отдавна е партия, която замина в папка „Архив”. За мен тя е архив", допълни евродепутатът.

#Илияна Йотова #БСП #ГЕРБ #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници