Иван Вуцов: Гунди днес можеше да е президент в УЕФА

Иван Вуцов: Гунди днес можеше да е президент в УЕФА
Иван Вуцов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Аз се питам в себе си как би изглеждал той на тези години - президент на Футболния съюз, президент в УЕФА. Такова нещо би било редно да му отреди съдбата и той го заслужаваше, подхождаше му, заяви легендата на Левски Иван Вуцов на 70-та годишнина от рождението на Гунди.

"Още повече ме е яд, че той толкова рано си отиде, можеше да донесе още повече. Той не малко допринесе да се говори за България в Европа и света, още по-силно щеше да бъде ехото, което той щеше да остави. Това е една личност, която няма кой да измести и няма кой да повтори", каза Вуцов, цитиран от БГНЕС.

Вуцов уважи юбилея на Георги Аспарухов и заедно със стотици левскари поднесе цветя на паметника на знаменития футболист. Цветя поднесе и неговата съпруга - Величка.

"Не мога да си представя как би изглеждал на тази възраст. Може би в цялото нещастие това е и неговото щастие, че всички го помним млад, можещ, красив. Аз съм вярващ човек, но много рано го прибра Господ. Не че му се сърдя, но можеше да остане повечко на земята", сподели Лита Аспарухова.

#УЕФА #Левски #Иван Вуцов #Георги Аспарухов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници