Райков: Избирателят ще накаже тези, които използват компромати

Райков: Избирателят ще накаже тези, които използват компромати
Според Райков избирателят ще накаже всеки, който използва компромати. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Българският избирател ще накаже тези, които прибягват към компромати“.

Това каза министър-председателят Марин Райков във вторник след заседание на Министерскиs съвет.

„Българинът вече е достатъчно зрял и той знае много добре, че потенциал да решават проблемите на страната имат тези политически сили, които излизат с градивна, ясна програма, а не тези, които обясняват, че другите опции са неприемливи. Има тенденция да се прибягва към компромати, да се използва черен пиар. Тя няма да доведе до дивиденти на тези, които прибягват към това“, каза още премиерът.

„Вярвам, че нещата ще бъдат направени, както в други години – по ясен начин. Дали резултатите ще бъдат от такъв характер, че ще позволят бързо сформиране на правителство – не мога да коментирам, но се надявам на това“, заяви Райков.

В коментар на твърденията на проф. Михаил Константинов, че паралелното преброяване на изборните резултати от австрийската фирма няма да даде същите резултати като тези на ЦИК, Марин Райков каза, цитиран от агенция „Фокус“: „Нямам причина да смятам, че ще се създадат условия и обективни предпоставки да бъдат поставени под въпрос конкретните цифрови резултати от преброяването на изборите, ни най-малко“.

#Марин Райков #Михаил Константинов #Избори 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници