Касим Дал обеща хората да са в центъра на политиката

Касим Дал обеща хората да са в центъра на политиката
Дал препоръча да се подкрепят млади кандидати, които не са агенти на бившата ДС, не са свързани с доносничеството и терора над хората от турския етнос и са избрали да останат в България и да се борят за по-добър живот тук.
A A+ A++ A

Дълго време избирахме политици, които от следващия ден започвахме да псуваме. Сега трябва да се гласува не под силата на страха или емоцията, а с разума, обяви на митинг в Цар Калоян един от лидерите на Народна партия „Свобода и достойнство“ Касим Дал.

Дал препоръча на своите привърженици да подкрепят млади кандидати, които не са агенти на бившата ДС, не са свързани с доносничеството и терора над хората от турския етнос и са избрали да останат в България и да се борят за по-добър живот тук.

Отцепилият се от ДПС политик призна, че бившата му партия е позволила в смесените райони местната власт да бъде поета от хора без морал, които карат избирателите да продават достойнството си, за да си запазят къшея хляб и работните места, създадени чрез програмите за заетост.

Коалицията „Център Свобода и достойнство“ между НДСВ и Касим Дал обеща хората да са в центъра на политиката. Няма да ви караме да гласувате за човек, чиято мечта е да си купи летяща чиния, обяви бившият заместник на Доган.

Стотина привърженици на Дал се събраха на площада пред кметството в Цар Калоян с плакати и възгласи „Не на страха!“. Под звуците на „Хубава си, моя горо!“ те поискаха и оставката на заместник-кмета на общината Дауд Аляоглу, който миналата седмица наблюдаваше безучастно как активисти на ДПС пребиха кординатора на партията на Дал в Цар Калоян, задето лепял плакати, различни от тези на движението.

#Касим Дал #ДПС #Народна партия "Свобода и достойнство"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници