Цветанов: Силното ми качество е, че никога не се възприемам насериозно

Цветанов: Силното ми качество е, че никога не се възприемам насериозно
Цветан Цветанов на предизборна среща в Русе Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

Силното ми качество е, че никога не се възприемам насериозно. Това заяви в Русе пред журналисти Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ, предаде агенция „Фокус“. Цветанов каза това на въпрос на журналисти за изказването на Бойко Борисов пред Кеворкян, че Цветанов е силен, когато Борисов е силен.

Можете ли без Бойко Борисов и кога един тандем би се разпаднал, запитаха журналистите, на което Цветан Цветанов каза: „Проблемът в българския политически преход е, че всеки се е възприемал много несериозно, когато е вземал определена позиция, а силното ми качество е, че никога не се възприемам насериозно“.

„Въпреки всички тежки периоди, в които управлявахме, хората успяха да видят реална политика, реално отношение на политиците от ПП ГЕРБ към местните проблеми, хора и структури. Това ни дава тази добра среда, в която провеждаме тази кампания сред симпатизантите, членовете ни и всички тези, които под някаква форма искат да упражнят правото си на глас и подкрепят политиката на ПП ГЕРБ“, заяви Цветанов.

„Вчера бях в Омуртаг и там имаше и християни, и мюсюлмани, които просто не искаха да говорят за кмета си, който са си избрали, и който де факто не прави нищо добро за тях, а само някакви феодални отношения, които по никакъв начин не водят до развитието на добрата толерантност, която трябва да има в едно населено място“, обясни Цветанов.

#Цветан Цветанов #избори #ГЕРБ #Бойко Борисов #Русе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници