Румен Петков: ГЕРБ щеше да спечели, ако Цветанов се беше оттеглил

Румен Петков: ГЕРБ щеше да спечели, ако Цветанов се беше оттеглил
Според бившия министър на вътрешните работи една от първите стъпки, които трябва да направи следващото правителство, е да уволни Марин Райков като служител на Министерство на външните работи. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Цветан Цветанов пропусна да направи силната, зрялата постъпка на отговорния политик и да се оттегли от листите, защото по този начин неговата политическа сила само щеше да спечели, заяви Румен Петков от БСП.

„Така или иначе той остана да тежи на политическата сила, но това е техен въпрос, те да си го решават. В първия ден на произнасянето на ЦИК той трябва да обяви, че държи да му бъде снет имунитетът, и да бъде разследван от компетентните органи по всичко, за което стана дума в средствата за масова информация“, каза Румен Петков в интервю за агенция „Фокус“.

Според бившия министър на вътрешните работи една  от първите стъпки, които трябва да направи следващото правителство, е да уволни Марин Райков като служител на Министерството на външните работи, защото той си позволил изключително арогантно да прави внушения, в качеството си на служебен министър-председател, по адрес на една или друга политическа сила, което е крайно непочтено.

#Румен Петков #БСП #ГЕРБ #избори #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници