Някои възможни характеристики на обновения Nexus 7

Някои възможни характеристики на обновения Nexus 7
A A+ A++ A

Сред очакваните премиери през следващата седмица по време на конференцията Google I/O е и нова версия на таблета Nexus 7. Броени дни преди началото на събитието анализатор от KGI Securities е готов с прогнози за характеристиките на устройството. В интерес на истината Минг-Чи Куо има история на коректни прогнози в миналото, затова сме готови да погледнем на новата информация по-малко скептично.

Според нея Asus отново ще изработи таблет, но той ще разполага с 7" LTPS дисплей с резолюция 1920 x 1200 пиксела и ще заложи на четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro (APQ8064). Освен това се споменава добавянето на 5МР основна камера в допълнение на предната и се посочва добавянето на NFC възможности, батерия с капацитет 4000 mAh и съвместимост със стандарта за безжично зареждане Qi. Операционната система е Android 4.3 Jelly Bean.

По отношение на дизайна - говори се за по-малка рамка около екрана и отново за пластмасов корпус, но не става дума за вградената памет. Според прогнозата цената на таблета ще остане същата, което е отлична новина, като се имат предвид подобрените хардуерни възможности. Посочва се, че Google ще продава устройството на производствена цена и ще губи между 5 и 10 долара на таблет.

http://appleinsider.com/articles/13/05/09/new-nexus-7-to-be-highlight-of-google-io-analyst-says

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници