Цветанов: Не искам да говоря със Станишев, искам да говоря с хората

Цветанов: Не искам да говоря със Станишев, искам да говоря с хората
Некоректно е в последните часове на предизборната кампания отново да говорим за тези компромати, коментира Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Аз не искам да си говоря със Станишев, аз искам да си говоря с хората, защото това е предизборна кампания и ние трябва да представим каква политика ще предложим след 12 май", обяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов във Велико Търново, цитиран от радио „Фокус".

„Некоректно е в последните часове на тази предизборна кампания отново да говорим за тези компромати и за тази агресия, която лъха от думите на един европейски лидер, за какъвто се възприема Станишев", коментира Цветанов в отговор на въпрос дали ще свали имунитета си, както това е направил лидерът на БСП.

„Хората се интересуват дали има детски градини, дали ще могат да се направят улиците и пътищата. Всичко в България стана комерсиално, както и политиката на тези, които подхождат в момента с агресия спрямо ГЕРБ", коментира Цветанов.

Що се отнася до разпита му в прокуратурата Цветанов заяви, че когато влязат съответните искания от прокуратурата и излезе наяве това, което те са събрали, ще се види дали всичко това е политически популизъм или допълнителна политическа репресия.

„Вчера, когато бях в прокуратурата, ми показаха разпечатка на телефона на лидера Борисов, в която цитират кога аз съм провеждал разговори с него. Това нормално ли е? – На един политически лидер, какъвто е премиерът Борисов, да му се прави разпечатка в предизборна кампания и да се викат хората, които са разговаряли с него. Аз по съвпадение в същия ден съм разговарял с него", обясни Цветанов.

По думите му сигналът, внесен от ГЕРБ в Софийската градска прокуратура срещу Станишев, се базира на българско журналистическо разследване.

Днес административният секретар на партията е внесъл сигнала, за да се види дали твърденията, посочени в разследването, са верни или не, каза още Цветанов.

#Цветан Цветанов #Сергей Станишев #Бойко Борисов #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници