Бойко Борисов: Някои си направиха истерична реклама на гърба на ГЕРБ

Бойко Борисов: Някои си направиха истерична реклама на гърба на ГЕРБ
Аз обвинявам тези, които по най-непрофесионалния начин, всяват смут в обществото. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ще продължи строителството и ще работя срещу онези, които 20 години вършиха безобразия в държавата, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ние сме направили най-много. Тези, които са завършили в училищата на Държавна сигурност и КГБ знаят как се манипулира обществото и се правят компромати, за тях това бяха учебни предмети. Казват, че имало печатници за бюлетини, а едната била на общински съветник от ГЕРБ, а другата - Демакс на кандидат за депутат от БСП, г-н Кънев. Там били намерени напечатани бюлетини. Слушах внимателно Марин Райкков,  той обясни всичко за това, нямам какво да добавя", коментира Борисов скандала с откритите в Костинброд бюлетини.

"Как бих реагирал, ако бях главен секретар на МВР, 350 000 бюлетини са палета, които няколко човека не могат да повдигнат. Те са под непрекъсната охрана и видеонаблюдение. Ясно е, че някоя партия иска да направи измама. Някой трябва да ги посрещне тези бюлетини там за където са предназначени и да ги разтовари. Слагаш едно джипиесче и разбираш къде е целта. Ние така сме задържали тонове наркотици.

След като стигнат в секциите бюлетините трябва една по една да ги попълнят. Всичко това обаче става под погледа на МВР и прокуратурата, ако те са влезли в такава схема. Имали са възможност да направят пълно проследяване и да установят поръчителя", обясни схемата бившият премиер.

Както пукали мълчаха онези, които ги заловиха от ДПС, после и от БСП за изборни нарушения.

Аз обвинявам тези, които по най-непрофесионалния начин, всяват смут в обществото.

Някои си направиха истерична реаклама за сметка на ГЕРБ".

Десетки журналисти чакаха Борисов да гласува и да му зададат въпроси пред сградата на 78 училище в Банкя. Сред журналистите настана суматоха и охраната ги помоли да се отдръпнат.

"Тази кампания беше изцяло срещу ГЕРБ. Всички, които са 20 години във властта, са се обединили срещу нас", каза също Борисов.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #избори #Банкя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници