Бойко Борисов: Който спечели, да знае, че го поздравявам

Бойко Борисов: Който спечели, да знае, че го поздравявам
На въпрос – дали е разочарован от нещо, Борисов каза: Не вярвах, че ще се стигне до такива крайности, до такава мръсотия". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Който спечели изборите, отсега да знае, че има моите поздравления. На тези, които спечелят, желая веднага да направят правителство. Хората да се хванат на работа, защото тази работа нас чака, никой друг, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, след като гласува в училището в Банкя.

"Ще преспим, ще видим какви са резултатите, по градове, по градове, по възрастови групи, тогава ще преценяваме какви са възможностите за коалиции", каза Борисов, цитиран от агенция "Фокус".

На въпрос – ще има ли съмнения за фалшификации на изборите, Борисов каза - в момента всичко живо брои, наблюдава, по-добро от това няма. Във всяка секция виждате колко хора слагат печати, подписват се. На всеки половин час излизат резултати, паралелни преброявания, екзитполове и какво ли не. До петък всички социологически агенции даваха, че сме първа политическа сила, включително и най-червените. Какво да се промени в един ден? ГЕРБ води и тези няма с какво да си оправдаят загубата. Това е целият проблем, каза Борисов.

На въпрос – дали е разочарован от нещо, Борисов каза: Не вярвах, че ще се стигне до такива крайности, до такава мръсотия. Изпаднаха в истерия. От утре пак сме хора, пак сме същите. На власт, в опозиция, държавата е обща, на всички хора. Виждам истеризирани хора, всеки платил, да тичат, да крещят, анархия. Всяка партия може да направи същото. Така ли ще управляваме", пита Борисов.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници