Бойко Борисов: Откритите бюлетини са били за БСП и ДПС

Бойко Борисов: Откритите бюлетини са били за БСП и ДПС
Бойко Борисов гласува в Банкя. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Аз твърдя, че онези 350 000 бюлетини са били за БСП и за ДПС. Ако е имало професионална работа на наблюдаващия прокурор, Роман Василев трябва да потърси отговорност - защо са провалили операцията, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като гласува в 78 училище в Банкя.

"Този път МВР не е участвало. Вчера вместо да мълчат и да оставят хората да размишляват, да сложат джипиесите и днес да направят блестяща операция. Какво като има протести?", коментира Борисов.

Той коментира, че това не са 35 бюлетини, това е количество, което с камиони трябва да се разпраща.

"Когато г-н Роман Василев, му приеха оставката и му я върнаха, се надявам, че след като веднъж са го подвеждали при ареста на Николай Цонев, си е взел поука. Да не стане утре – провалената операция. Имаха брилянтна възможност да разкрият този заговор. Слагат джипиесчета и ги проследяват. Така, както правихме ние, и така, както заловихме тонове наркотици и други", каза още Борисов.

Бившият премиер каза също, че тези избори са минали под тежките непрекъснати активни мероприятия срещу ГЕРБ. От А до Я. Като се започне с подслушванията, които до ден-днешен никой не си е изяснил за какво става въпрос, каза още Борисов.

Дадохме си оставката два месеца преди изборите. Нали това е демокрацията. Като има протести, ще съборят държавата. В следващите избори пък ние няма да бъдем съгласни.

Протоколите, които са много по-важни, се печатат в печатница на Петър Кънев, кандидат за депутат от БСП. Там вие не ходите,  коментира Борисов.

#Борисов #бюлетини #избори #БСП #ГЕРБ #Бойко Борисов #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници