Скандал и суматоха в Международния пресцентър

Скандал и суматоха в Международния пресцентър
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Представители на малката партия "Другата България" и част от протестиращи, представящи се за автентични, но трудно разпознаваеми от мнозинството недоволни, които свалиха правителството на Борисов, заеха празните места за пресконференции в зала 3 на НДК около полунощ и създадоха истинска суматоха, предаде БГНЕС.

Узурпаторите започнаха да говорят на изключени микрофони и се оплакаха, че ГЕРБ манипулират вота. Не признаваме тези избори, обявиха те и призоваха ЦИК да касират парламентарните избори. Според тях нарочно се бавели резултатите, за да се подменят чувалите с бюлетините и протоколите от СИК. Божидар Томалевски от "Другата България" се закани да не стане от масата за пресконференции. Той поиска държавен съд за всички парламентарно представени партии в 41 НС.

Доволни, че са привлекли интереса на медиите в създадения вакуум в залата, поради закъснението на основните политически сили, печелещи вота днес, те в крайна сметка станаха от масата за пресконференции и групово застанаха пред микрофоните и камерите, за да изложат позициите си.

#"Другата България" #Борисов #СИК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници