Марин Райков: Партиите дължат на хората сформиране на стабилно правителство

Марин Райков: Партиите дължат на хората сформиране на стабилно правителство
A A+ A++ A

Призовавам политическите сили да не горят мостовете помежду си, защото дължат на българския народ сформиране на стабилно правителство. Ако се сформира лабилно правителство, правителство, което се отдаде на социална демагогия, това ще потопи цялата страна. Това заяви служебният премиер Марин Райков на извънредна пресконференция в Министерския съвет.

Преди няколко дни предупредих, че българският избирател няма да подкрепи брокерите, и българите излязоха да гласуват, добави той.

Изборите приключиха, апелирам политическите партии да разсъждават как ще управляват, а не да продължавам предизборната кампания и след изборите. Дадохте обещания на хората, сега ги изпълнете, каза Райков.

До формирането на ново правителство, аз и моите министри ще продължим да изпълняваме своите задължения до последния ден. Ще продължим да сме на равно разстояние от всички политически сили. Призовавам да бъдат опровергани всички подозрения за реваншизъм и предстоящ хаос. Тази държава не може да се управлява с омраза. Очевидно е, че в новия български парламент ще влязат политически сили, които досега са участвали в управлението, няма морално девствени. Препоръчвам смирение, каза Райков.

#Марин Райков #правителство #избори #политически сили #отговорност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници