Снимки на Nokia Lumia 925 преди утрешното представяне

Снимки на Nokia Lumia 925 преди утрешното представяне
A A+ A++ A

Утре в Лондон Nokia се кани да ни представи нов смартфон от серията Lumia. Компанията вече ни подготви за премиерата с кратко видео, показващо главно камерата на телефона, което явно насочва към силната страна на устройството. То е познато с кодовото име Catwalk, а според информацията ще се появи на пазара като Lumia 925. Това вероятно означава, че става дума за сравнително малък ъпдейт на Lumia 920.

Часове преди премиерата, която е планирана за 12:00 часа българско време утре, @evleaks са готови да ни покажат официални снимки на телефона. Те показват по-компактно устройство от Lumia 920, което на пръв поглед е с метален корпус. Освен размерите и материалите на изработка не очакваме големи разлики в техническите характеристики в сравнение с Lumia 920.

Говори се, че ще бъде премахната възможността за безжично зареждане, но такава, подобно на Lumia 720, ще може да бъде добавена чрез допълнителен панел. Слуховете твърдят, че камерата на устройството е подобрена, а това намеква и видеото, което пусна Nokia. Издатината около камерата определено има своето предназначение и не е изключено да прикрива по-голям сензор или система за оптично приближение.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници