HP с два нови хибридни лаптопа с процесори от Intel и NVIDIA

HP с два нови хибридни лаптопа с процесори от Intel и NVIDIA
A A+ A++ A

Envy x2е хибриден лаптоп, от чиито продажби HP по-скоро трябва да са доволни. Всъщност по всичко изглежда, че е така, тъй като компанията пуска още два продукта с подобен дизайн с имена Split x2 и StaleBook x2. Първото устройство ще работи с Windows 8, а второто с Android.

Split x2 всъщност е първият хибрид между лаптоп и таблет в портфолиото на HP с процесор, предназначен за мобилни компютри. Устройството е с 13" дисплей с резолюция 1366 х 768 пиксела, а за процесор можете да изберете Intel Core i3 или Core i5. В клавиатурата е поместена допълнителна батерия, но също така има място и за опционален твърд диск с капацитет 500GB. Лаптопът разполага също с USB 2.0 и USB 3.0 портове, HDMI, технология BeatsAudio, съвместимост със стандарта WiDi и microSD и SD слотове.

SlateBook x2 на свой ред работи с Android 4.2.2 Jelly Bean и разполага с 10" IPS дисплей с резолюция 1920 х 1200 пиксела с яркост 400 нита. Интересен е с това, че залага на процесор NVIDIA Tegra 4, което го прави един от първите продукти с него. Устройството разполага с два USB порта, microSD и SD слотове и стереоговорители. Продажбите и на двата лаптопа започват през август на цени от 800 долара за Split x2 и 480 за SlateBook x2.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници