Новата музикална услуга на Google се казва All Access

Новата музикална услуга на Google се казва All Access
A A+ A++ A

Както се очакваше по време на конференцията Google I/O, компанията представи новата си музикална услуга, която ще е алтернатива на Spotify и Pandora. Едва ли възможностите на All Access, каквото е името й, ще изненадат някой, тъй като компанията предлага добре познати за момента функции като препоръки според това, което вече харесвате и слушате, секция с промотирани артисти и албуми и дебюти. Освен това Google добавят All Access към досегашното предложение Google Music, така че на практика новата услуга ще разшири функционалността му.

Потребителите ще продължат да имат възможност да качват в облака собствената си музика, а с добавянето на All Access ще могат да създават и различни радиостанции, базирани на избрани от тях критерии. Засега All Access може да се ползва през произволен браузър или с приложението за Android, докато останалите платформи ще трябва да почакат. Въпреки това Пол Джой, който е продукт мениджър за Google Play, сподели, че компанията има за цел всички да могат да използват услугата им, така че по всяка вероятност Google Music All Access няма да остане затворен само в Android.

Цената на абонамента ще бъде 9,99 долара на месец с един безплатен тестов месец. За регистриралите се до 30 юни абонаментът ще струва 7,99 долара. По време на представянето Пол Джойс спомена, че не е изключено All Access да използва и интеграция с YouTube, но по-скоро информацията звучеше като добро пожелание, отколкото като проект, по който се работи и за който можем да получим повече подробности в момента. Лошата новина за нас е, че услугата отново работи само в Щатите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници