Министърът на транспорта заминава за среща с превозвачите на ГКПП „Капитан Андреево”

Министърът на транспорта заминава за среща с превозвачите на  ГКПП „Капитан Андреево”
Министър Кръстев е изразил готовност за среща по всяко време, за да бъдат решени в максимално кратки срокове проблемите с българските превозвачи. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Служебният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Кристиан Кръстев заминава за граничния контролно-пропускателен пункт с Турция „Капитан Андреево”, за да се срещне с представители на българските превозвачи, съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Кръстев ще информира превозвачите за проведения днес разговор с посланика на република Турция у нас Исмаил Арамаз. Посланик Арамаз е поел ангажимент да организира в най-скоро време среща между министър Кристиан Кръстев и турския му колега Бинали Йълдъръм.

Министър Кръстев е изразил готовност за среща по всяко време, за да бъдат решени в максимално кратки срокове проблемите с българските превозвачи.

Българските фирми за превози на товари настояват за спазване от турска страна на правилата и разпоредбите на международните договори и спогодби, по които Република Турция е страна и за отпадане на едностранно въведените ограничения от турска страна при използването на разрешителни.

#Кристиан Кръстев #Турция #„Капитан Андреево” #Министерството на транспорта #информационните технологии и съобщенията #Турция #Исмаил Арамаз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници