Ивайло Петев: Загубихме битката след един рикошет

Ивайло Петев: Загубихме битката след един рикошет
Ивайло Петев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Направихме изключително фрапантни пропуски. Левски ни вкара след един не толкова сериозен удар и рикошет, с което загубихме битката", бяха първите думи на старши треньора на Лудогорец Ивайло Петев след драматичната загуба от Левски на „Георги Аспарухов".

„Не успяхме да вкараме гол. Това беше разликата и това ни липсваше. Имахме много чисти положения, но жалко че не вкарахме", каза още Петев.

„Трудно се говори след такъв двубой. Идеята ни беше да затворим играта. Да не позволим на Левски да създаде много опасности пред нашата врата. Сами подарихме победата, след като не отбелязахме три чисти ситуации. Няма как да победиш, като не отбележиш."

„Този гол бе доста нелеп. Имахме изключително добри ситуации да вкараме. За да си шампион и всяка година да търси по високо и по високо ниво, ние нямахме право да пропускаме така. Трябваше да вкараме поне една ситуация."

„Пресилено изгониха нашия отбор, но вече всичко свърши. Никога не съм коментирал съдиите. Поздравявам футболистите си. Бориха се мъжки. Всички се бориха за победа. Може би напрежението беше малко по-голяно, но всичко свърши. Трябва да си направим изводите и да гледаме напред."

#Левски #Лудогорец #Ивайло Петев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници