Сотир Цацаров: От днес започва детайлен оглед на бюлетините от Костинброд

Сотир Цацаров: От днес започва детайлен оглед на бюлетините от Костинброд
Жандармеристи охраняват печатницата „Мултипринт“ в Костинброд Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

От днес започва детайлен оглед на бюлетините от Костинброд. Това каза пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров, предаде агенция „Фокус“. „Това означава - бюлетина по бюлетина, след това - подреждането им по избирателни райони, за да може да бъде установено кои бюлетини са годни, да могат да бъдат установени районите, за които те са предназначени, и точният им брой. Предстои една 10-дневна работа, на пръв поглед книжна, но всъщност - елемент от разследването“, обясни Цацаров.

„По всяко дело работят наблюдаващи прокурори, главният прокурор не е най-отговорният прокурор в републиката, а трябва да се съобрази с това, което предлагат хората, работещи по конкретно дело, нека им дадем възможност да си свършат работата“, допълни Цацаров.

По отношение на това дали служебният премиер Марин Райков ще бъде разпитван по случая с бюлетините в Костинброд, главният прокурор обясни, че се е наложило да бъде пусната информация, която да опровергае информацията, че Райков ще бъде разпитван. „Не можем да очакваме, че служебният премиер едва ли не ще дежури в печатницата“, обясни Цацаров.

#Костинброд #бюлетини #Сотир Цацаров #разследване #печатница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници