Тайсън Фюри се уплаши от Кобрата

Тайсън Фюри се уплаши от Кобрата
Кубрат Пулев
A A+ A++ A

Шансовете срещата между Тайсън Фюри и Кубрат Пулев да се провали все повече се увеличават, след като самият британец си призна, че не му се излиза на ринга срещу Кобрата. В „Туитър“ младият талант от Острова твърди, че изобщо не му се бие с Пулев, дори в родната Великобритания, предава БГНЕС.

„Изобщо не искам да се бия с него на Острова. Той изобщо не е това, за което го мислят, никой в света не го познава. Но само чрез него мога да стана претендент за титлата на Кличко! Но това не е голям мач“, сподели в социалната мрежа той. Фюри добави, че Пулев е познат само в родната си държава и Германия, откъдето са промоутърите му „Зауерланд“.

Британецът определи като „големи мачове“ срещи единствено с по-малкия брат Кличко и бившия световен шампион Дейвид Хей. Самият Фюри обяви, че на 8 юни ще прави важно изявление, където може да обяви официално, че мачът с Кобрата пропада и е избрал друг противник. Възможен такъв е Томаш Адамек, който в миналото също отказа да излезе срещу българския боксьор. Самият поляк обаче има двубой на 3 август и шансът да се организира мач с Фюри не е голям. Хей пък е с травма в ръката.

Промоутърите на Кобрата вече съобщиха, че от лагера на Фюри разговарят и с други боксьори. Преговорите за двубоя също се проточиха, но в близките няколко дни трябва да настъпи яснота относно следващия мач на Пулев. От „Зауерланд“ заявиха, че ако срещата пропадне, Кобрата ще стане директен претендент за титлите на световния шампион Владимир Кличко. Тайсън Фюри прогнозира, че подобен мач би се играл чак в края на следващата година.

#Кубрат Пулев #Тайсън Фюри #световна титла #Кличко

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници