Взривиха къщата на общинарка от ГЕРБ във Варна

Взривиха къщата на общинарка от ГЕРБ във Варна
A A+ A++ A

Мощен взрив избухна в къщата на общинарката от ГЕРБ във Варна Виолета Софрониева, предаде Bnews.

По непотвърдена информация в момента на експлозията мъжът и синът на общинската съветничка са били у дома, съобщи TV7. Къщата се намира на брега на варненското езеро.

Експлозията е избухнала около 22 часа в четвъртък. Разрушен е гаражът в къщата на общинарката.

Нападението е разчистване на сметки между среди в ГЕРБ, предположи варненската журналистка Веселина Томова пред TV7. Тя разкри, че нападнатата общинарка е кандидат да оглави Общинския съвет в морската столица. За същото място кандидат е и друг общинар на ГЕРБ.

Според Томова възможно е взривът да е свързан и с дейността на сина на Софрониева в град Белослав. Градът също е крепост на ГЕРБ, каза журналистката.Тя беше категорична, че става дума за изключително силен взрив, който не е просто бомбичка или димка.

Софрониева съобщи, че няма намерение да се кандидатира за председател на Общинския съвет.

„Не мога да бъда заплаха за тези, които ще се кандидатират“, каза тя. Общинарката припомни и че днес започва предизборната кметска кампания във Варна, но увери, че няма намерение да участва в нея.

„Страхувайте се, ще работя по същия начин, ще искам и досега всички решения да са целесъобразни“, каза на нападателите си Софрониева.

#Варна #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници